Няма как да бъде оценено преместването на бежанците, освен с една

...
Няма как да бъде оценено преместването на бежанците, освен с една
Коментари Харесай

Бившият социален министър: Насилието не е това, което да помогне в парламента

" Няма по какъв начин да бъде оценено преместването на бежанците, освен с една дума и това е " неуспех ". Ние се връщаме през вчерашния ден от конгрес на Европейската национална партия с Бойко Борисов, запознахме нашите сътрудници, те бяха осведомени от обществените медии, ние изиптвахме възприятие на позор, по какъв начин да разбираем, че на бежанците у нас се гледа като на хора, които би трябвало да се разселват. " - показа в студиото на БТВ " Тази заран " някогашният обществен министър от ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Деница Сачева.  

" Не може да се разчита на ръководещите, бяхме лъгани по разнообразни тематики, ние сме длъжни да разясним истината, не да имаме вяра на думите на вицепремиера. Когато сме подготвени с решение, ще обявим по кое време ще внесем избор на съмнение. Сега демонстрираме истината, с цел да са уверени хората, че този избор ще е състоятелен в интерес на обществото. 

За вчерашната преживелица в Народното събрание, всички спорове и тематики, по които се приказва, са свързани с връзка. Насилието не е това, което да помогне, това държание е позор за Народно събрание. Управляващите би трябвало да са подготвени да поемат отговорността си. " - добави Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР